Brand-ul saptamanii - Mr. Gugu & Miss Go

Brand-ul saptamanii - Mr. Gugu & Miss Go

      Toata lumea are nevoie de o bluza minunata si nu doar una care poate fi purtata trei saptamani pe an. Cei de la Mr. Gugu & Miss Go produc cele mai nebune impremeuri de pe piata. In spatele brand-ului este un tanar antreprenor polonez, Jakub Chmielniak, care a dovedit intr-o perioada scurta de timp ca tot ce ai nevoie pentru a atinge succesul la nivel mondial este pasiune, angajament si perseverenta.

     Hainele Mr. Gugu & Miss Go sunt create prin sublimare din materiale de cea mai inalta calitate. Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala speciala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, bluza, hanorac etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb. Se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic. Sublimarea nu se poate face direct pe materiale din bumbac sau pe haine inchise la culoare.

    Stilul Gugu reprezinta calitate combinata cu emotii. Oriunde ai trai, oricare ar fi numele tau, oricine ai fi sau doresti sa fii - esti tu insuti. Iti arati originalitatea intr-o mie de moduri. O poti face si mai bine cu hainele pe care le porti. Vei fi observat chiar si-n multime. Nu mai esti anonim. 

    

 

Share: