Cum se produc hainele Mr. Gugu & Miss Go?

Cum se produc hainele Mr. Gugu & Miss Go?

Acesta este locul unde incepe magia. Incepand de la camera de model, unde constructorii fac cele mai fancy forme, uneori durand jumatate de zi pentru a muta un buzunar sau un nasture, pentru ca in final sa ajunga la efectul dorit, pana la pre-press unde sunt create template-urile si vizualizarea. Aici, orice pixel conteaza. Designerii depun foarte mult efort in programele de design pentru a acoperi toate colturile hainelor. De aici, se ajunge in faza de pregatire. Aparate de taiat, pline cu sute de materiale taie cele mai mici elemente ale hainelor cu o precizie chirurgicala.

 

Urmatoarea etapa este imprimarea. O echipa de printeri lucreaza zilnic pentru a imprima hainele si a se asigura ca sunt de cea mai buna calitate. Ultima etapa prin care trec hainele este cusutul. Croitoresele lucreaza cu cea mai mare grija pentru a alege culorile de fir potrivite si pentru a crea un produs final unic, de cea mai inalta calitate.

Se folosesc cele mai performante masinarii si solutii tehnologice pentru a oferi cea mai buna calitate. Cu toate acestea, brandul Mr. Gugu & Miss Go nu este creat de masinarii, ci de oameni. Este angajamentul lor si ingeniozitatea, precum si un management care a creat o echipa reglata si tanara, capabila sa se ocupe de orice provocare, indiferent de cat de dificil ar parea.

Alege sa fii GUGU!

Share: