Despre Noi

Despre Noi

         Putin despre noi

      1shirt.ro are un singur scop – sa economisesti  bani si timp de fiecare data cand cumperi online. Spre deosebire de retailerii traditionali, 1shirt.ro lanseaza campanii saptamanale cu produse originale de la branduri cunoscute international, cu reduceri semnificative. Acest lucru inseamna ca mereu gasesti ceva nou de cumparat cand ne vizitezi si mai ales, nu trebuie sa platesti pretul intreg pentru nimic.

       Cum functioneaza totul?

    Lansam campanii de cumparaturi saptamanal cu reduceri semnificative de 30-70% de la branduri internationale pe care le stii sau daca nu, sigur le vei adora. Fiecare campanie dureaza intre 1 si 7 zile.

      Sfaturi de cumparaturi pe 1shirt.ro

   Campaniile noastre dureaza o perioada limitata de timp deci trebuie sa fii rapid sa prinzi cele mai tari oferte. Viziteaza 1shirt.ro in fiecare zi sa te asiguri ca nu pierzi nimic si inscrie-te la newsletter sa vezi ce este nou si sa beneficiezi de oferte personalizate.

   Pentru a va aduce astfel de produse cu reduceri uimitoare plasam o singura comanda catre brandurile noastre numai dupa ce campania s-a terminat. Asta inseamna ca dureaza pana la 3 saptamani livrarea produselor, in unele cazuri. Dar cu asemenea produse si reduceri, noi spunem ca merita sa astepti.

  Cauta bannerul cu simbolul “1-3 zile lucratoare” daca doresti produsele livrate mai rapid.

  Nu uita – toate produsele din “Produse in stoc” se livreaza in 1-3 zile lucratoare.

  Multumim si spor la cumparaturi!