Modalitati de Livrare

Modalitati de Livrare

Livrare sigura

Cumparaturile cu 1shirt.ro sunt simple și confortabile, deoarece aveti toata sustinerea noastra din momentul in care va alegeti produsul îndragit, si pana dupa momentul livrarii acestuia la dvs. acasa sau la birou. De aceea, noi va punem la dispoziție livrarea în siguranta a produselor comandate prin compania de curierat DPD Romania.

Atentie! Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei!

Livrare gratuita pentru comenzi peste 400 Lei

Cumparati peste 400 Lei iar costul livrarii il acoperim noi. Dumneavoastra nu veti plati nimic in plus!

Pentru comenzile sub 400 Lei

Costul perceput pentru livrarea comenzilor sub 400 Lei este de 15 Lei. Această suma este perceputa pentru a va asigura atat transportul in siguranta, cat si ambalarea corespunzatoare a produselor.

Modalitati de livrare

 • Livrarea la domiciliu pentru produsele din stoc

 • Livrarea comenzii la adresa dvs. este asigurata de compania de curierat DPD Romania, care va livreaza comanda in decursul a 1-3 zile din momentul confirmarii comenzii.

 • Livrarea la domiciliu pentru produsele disponibile la comanda 

 • Comenzile pentru produsele disponibile la comanda se livreaza in intervalul de timp listat pe fiecare pagina de produs. Livrarea dureaza mai mult, deoarece 1shirt.ro comanda produsele numai dupa terminarea campaniei respective. In acest fel, beneficiati de disponibilitate la toate produsele noastre.

 • In ziua livrarii veti fi contactat de catre un agent livrator de la compania de curierat DPD Romania, specificandu-va intervalul orar in care acesta va sosi la adresa dvs. In cazul in care nu sunteti disponibil, va rugam sa luati legatura telefonica cu curierul pentru a stabili un interval de timp convenabil de ambele parti. Intervalul orar precizat de DPD Romania este de Luni-Vineri între 9:00-17:00.

 • Deoarece unica modalitate de plata disponibila momentan este doar prin ramburs, dorim sa va informam ca nu veti putea achita decat in numerar agentului de curierat, deoarece DPD Romania nu accepta plata cu cardul

Livrarea produselor in zone greu accesibile

Daca adresa la care doriți livrarea este intr-o zona greu accesibila sau foarte departe de agenția DPD Romania din zona dvs., veti fi contactat de catre agentul de curierat pentru a stabili ridicarea coletului de catre dvs. de la cel mai apropiat punct DPD Romania. Aceasta procedură este gandita pentru a nu percepe alte taxe suplimentare de catre compania de curierat.

Procedura de primire a comenzii

Pentru a putea intra in posesia comenzii, veti fi rugat sa prezentati un act de identitate agentului de curierat. In urma efectuarii platii, veti intra în posesia comenzii.

Intrebari frecvente legate de procesul de livrare

 • Cand imi ajunge livrarea comenzii? Astept deja de cateva zile si nimic. 
  Termenul de livrare este mentionat pe pagina fiecarui produs. In cazul in care aveti in comanda mai multe produse cu termeni diferiti de livrare, puteti lua in calcul ca termen, ultima zi mentionata.

 • Ma va contacta agentul de curierat inainte de livrarea comenzii? 
  Da, in ziua livrarii veti fi contactat telefonic de agentul de curierat cu intervalul orar cand va va livra comanda.

1shirt.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral Contractul, in cazul in care, din motive tehnice sau motive neimputabile 1shirt.ro, Produsul care a făcut obiectul Comenzii nu mai este disponibil pentru livrare. In acest sens, Cumparatorul va fi notificat in cel mai scurt timp posibil.